home

inspirerende dru-yoga, dans cursussen & vakanties

 

Frankrijk - La Maison Neuve

reacties

 

Reacties Yoga-Tangoweek

 

Dag Marleen, Wat een mooie site is dat geworden! En wat een leuke eekhoorn haha! Ik heb het feedbackformulier bij deze mail gevoegd, maar ik kan het ook samenvatten: Alles was geweldig en ik heb geen verbeterpunten. Of misschien toch eentje: op de heenweg heb ik de tomtom op Antran laten navigeren. Als ik had geweten dat la maison neuve als plaats in tomtom staat dan had dat ons het half uurtje zoeken gescheeld :).
Groetjes, Robin

 

Dag Marleen, voor het eten mogen er nog 3 plusjes achter :) was SUPERLEKKER !!! De Tangomuzieklessen van Kay en de yoga waren allebei super. Yoga-les mocht van mij beperkt worden tot max. 1 uur. Wat de yoga betreft, ben 2 weken geleden een yoga-cursus begonnen :). Voor mij perfecte combinatie. Gewoon genieten !!! lekker eten, goed gezelschap en muziek maken, meer kan ik mezelf niet wensen :) behalve minder beestjes dan :D (Spin in de kamer). Kay heeft gelukkig zijn vrije dag deels opgeofferd, om toch samen te musiceren.


Hartelijke groeten, Veerle, Celliste

 


Dag lieve Marleen, Hoe gaat het met je? Kan je al wat meer aarden in het kasteel? Ik wou je nog even bedanken voor de heel fijne week afgelopen zomer en voor het fijne contact. Ik denk vaak terug aan je yogalessen en pas de boomoefening (bijna) dagelijks toe, en natuurlijk denk ik dan aan je en zie je terug staan! Je leerde ons ook de mantra 'ik ga mee met de stroom van het leven' en wou je hiervoor in het bijzonder bedanken. Sinds ik deze mantra van jou geleerd heb en dus ook dagelijks zeg voor mezelf, stroomt het meer in mijn leven en is het een stuk makkelijker! Bedankt hiervoor!
Lieve groetjes en hou je goed!
An Sterken, Feng Shui consulent en owner van Feng Shui and More
ps: groeten ook aan Henk!

 

Ha Marleen en Henk, hoe gaat het met jullie ? Zijn er nog altijd cursussen op jullie terrein? Hebben jullie veel inspiratie opgedaan? Ik vond het geweldig om een weekje bij julle te te zijn; heb echt ven elke minuut genoten! Marleen, je had gelijk, Poitiers is zeer rustig op zondag. Inderdaad niet voor iedereen even leuk. Ik heb overigens toch wel genoten: heb een mis bijgewoond in een fraai Frans kerkje en heerlijk alles bekeken. Heb daarna de stad verkend en ben uiteindelijk op de markt op een terras terechtgekomen waar ik wat heb gelezen en gedronken. De theesalon was helaas gesloten op zondag. 's Avonds naar de film geweest en geschreven ... wat een prachtige kathedraal! Poitiers moet een super gezellig stadje zijn als de winkels open zijn en er wat bedrijvigheid is, maar zo op zijn zondags was het er ook erg mooi. Terrasjes genoeg ! Ik wens jullie een prachtige tijd toe, misschien nu zonder gasten ? Henk, bedankt dat ik je vleugel mocht bespelen. Misschien volgend jaar van te voren even overleggen wat leuk is om te spelen, dan kijk ik er thuis al naar uit. Groetjes uit Leiden,
Jes Chermin, Musicienne

 

Reacties Yoga-Dansweek

 

Lieve Marleen, Het was heel mooi te ervaren dat je in deze mooie setting met een hele leuke en interessante groep mensen zo dicht tot elkaar kan komen. Yoga en dansen vind ik een hele mooie combinatie. Alles buiten en in het bos is geweldig. In plaats van Tacoyo zou ik voor wat verdieping of verstilling kiezen. Dat heb ik overigens prima zelf in kunnen vullen. Goede sfeer en goed gezelschap. Onder jouw vele kwaliteiten vind ik er wel uitspringen dat je dit als een magneet aantrekt. De goede organisatie en jouw zorgzame houding zijn hierin ook een bepalende factor.
Eddy

 

Bij Maison Neuve kom je tot rust en bij je zelf. Een heerlijk omgeving om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Ik ben zachter voor mezelf geworden. En ik ga met de stroom mee in plaats van er tegen in. Een goede combinatie van in- en ontspanning. De yoga was heerlijk. Muziek was ook fijn. Brenda
Brenda

 

Deze week gaf mij een hoog energieniveau, door de prachtige omgeving, gastvrijheid en vooral ook de saamhorigheid binnen de groep.
Erik & Evelien

 

 

Reacties Yoga-Thaise Yogamassage

 

Het was een heerlijke week! Vooral genieten: van de natuur, het kasteel en de gebouwen er omheen, van de andere deelnemers, van de gastvrijheid, van de kasteelheer en vrouwe, van het heerlijke eten, het mooie weer, van de activiteiten. Echt tot rust komen, tot mezelf komen en heel erg verwend worden. De plek is echt fantastisch: een plek met historie en in de natuur. De yoga buiten is ook heerlijk; in de koelte van het dak en met de eekhoorntjes, die daar overheen lopen. Marleen geeft ruimte. Je kunt wensen t.a.v. de yoga en het programma inbrengen. Zo hebben we ons een avond bezig gehouden met dialoog en zijn er een dansoptreden en een hoboconcert gegeven. Dit gaf een extra dimensie aan het geheel.

De Thaise yogamassage heb ik als heel positief ervaren! Ik ben bewuster geworden van verschillende delen van mijn lichaam (hoe het daarmee is en wat ik daarmee kan). In het hier en nu terecht gekomen (de tijd en mezelf vergeten als ik er mee bezig was).
Monique Toonen, dialoog proces begeleider, 49 jaar, Delft

 

Plezier van de yoga, na lange tijd geen yoga meer gedaan te hebben. De massage door Johan vond ik zeer fijn. Ik heb me prima vermaakt en heb genoten van een mooie week. Ik vond het leuk op Maison Neuve.
Au revoir! Sjarief Bodha, milieudeskundige, Deventer

 

Ik heb rust ervaren in de week, meer zelfvertrouwen gekregen en vond het een goede kennismaking met yoga en yogamassage. De Thaise yogamassage was een plezierige combi van in- en ontspanning en een spannende en leerzame manier om met medemensen bezig te zijn. Aandacht en toewijding leren geven en ontvangen!
Piet

 

Ik heb het zo gezellig gevonden. Heerlijke gesprekken gevoerd. Ik heb gevoeld hoe snel je met mensen vertrouwelijke gesprekken kon voeren. Heel mooi vond ik dat. De yoga was heerlijk. Ik vond het ook fijn om meer te weten te komen over Deepak Chopra en ik vond het erg bijzonder om les te krijgen in Thaise yogamassage.
Gien, 35 jaar, Utrecht

 

Een vakantieweek, waarin je je helemaal kunt ontspannen in een fantastische omgeving: het kasteel, de ruimte, de natuur. Geweldig! Je komt in een heerlijke ontspanning met fijne mensen. Ik kwam helemaal tot mezelf en kon los komen van alles: werk en thuis. Mijn fantasie ging met me aan de haal: in gedachten voelde ik me even eigenaar van deze omgeving en jonkvrouwe van het kasteel. Bedankt Marleen en Henk! Wat hebben jullie je ingespannen/ ontspannen om het iedereen naar de zin te maken.
Liefs en groet, Gera
Gera Schaperclaus, loopbaanadviseur: coach bij stress en burnout, Delft, 58 jaar

 

Hallo Marleen,
Hoe gaat het met jullie? Genieten jullie nu ook van het fijne Nederland? Nog heel erg bedankt voor die fijne week in Maison Neuve. Het was heel bijzonder. De mensen, fijne gesprekken en de omgeving, heerlijk!
Met vriendelijke groeten.
Kamwoj

 

Een leuke week. Ik heb ervan genoten. De plek is heel inspirerend!
Tanja

 

Prachtige plek en heerlijk eten. Gezellige groep mensen. Veel aandacht voor details. Rust en ontspanning. De Thaise yogamassage vond ik bijzonder. Johan heeft een hele mooie uitstraling! Heerlijk om de yogamassage te geven en te ontvangen.
Yvonne

 

Reacties Yoga, Stemexpressie & Thaise Yogamassage

 

Na een week op Maison Neuve ben ik minder depressief door de sfeer en aktiviteiten met elkaar. Ik zou iets meer 'zware' yogahoudingen willen en een minder spirituele aanpak.
Beste groet, Peter Millenaar, Den Haag

 

Ik zat behoorlijk op slot toen ik kwam. Dit is wel wat verbeterd. De stemexpressie gaf de eerste zet, heel fijn. Ik overweeg zelf de jaartraining stemexpressie te gaan doen, zowel voor mezelf als voor mijn werk. Verder ontbijt ik tegenwoordig vaak met een kom muesli met yoghurt, een hele verandering voor mij! Deze week was toch weer een zetje in de richting van 'uit mijn comfortzone stappen' (mijn kaart op de laatste dag).
Karin