Het leven is de dans en jij bent de danser

Mee bewegen

Kom meedoen met een les dru yoga/ workshop dans of ga mee op avontuur of naar een retreat om te herbronnen.

Hartegroet, Marleen  

Telefoon of WhatsApp: 06-18339912

email: marleen.v.haastrecht@gmail.com

In ons leeft nog altijd de vreugde die we zien in de ogen van een kind.Onze taak is het dit kind in onszelf te herontdekken en dat tot de focus van ons leven te makenin plaats van pijn, zorgen en spanningen.’

uit ‘Dansend tussen vreugde en verdriet’ 

                                                      door Mansukh Patel en Rita Goswami

Alles in de natuur en in het universum danst en beweegt. Dansen is meebewegen met het ritme van de natuur en op de verschillende ritmes in jezelf, het ritme van je hart, ademhaling, lymfe, spieren en spijsvertering. Deze ritmes worden door de dru yoga, dans en beweging in balans gebracht met je natuurlijke ritme en het ritme van de natuur/ moeder aarde.

Je bent welkom

Share this post